APELDOORN – Om het jaar gaan we als team een weekendje weg. Het is aan de personeelsvereniging om dit in goede banen te leiden, en er een leuk weekend van te maken, ook dit jaar is dat weer prima gelukt. Deze keer ging de bus naar Apeldoorn.

Zaterdagochtend om 10:00 uur vertrokken we, waarna we om half 12 in Apeldoorn aankwamen. Na een korte lunch en een bak koffie werd de groep in tweeën gesplitst. De ene groep ging met Dafjes uit 1970 een soort speurtocht doen, en de andere werden met een grote DAF (legervoertuig) naar airport Teuge gebracht voor een rondleiding, halverwege wisselde de groepen om.

‘S avonds werden we verwelkomd in het Van Der Valk hotel in Apeldoorn, hier kregen we de kamers toegewezen en hebben we genoten van een diner in buffetvorm. Terwijl sommige later op de avond in het barretje bij het hotel bleven borrelen gingen er ook een aantal nog de stad in om daar de dag af te sluiten.

Na het ontbijt werden we om half 11 weer in de bus verwacht voor de volgende activiteit. We werden naar het Openluchtmuseum in Arnhem gebracht. Hier hebben we de middag doorgebracht, vanwege het regenachtige weer voornamelijk in het café met een heerlijk bokbiertje. Na deze activiteit zijn we weer huiswaarts gegaan.

Foto’s: Brandweerteam Made